Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 211g588kcal31.6g54.7g9.1g82.1g
Vehnälese 168g384kcal22.4g25.9g7.6g63.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen211g600kcal63.2g4.2g35.8g64.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 2105g817kcal9.3g143.2g10.5g54.7g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g28g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi2807g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g4779kcal253g456.2g126g529g
Valittu annoskoko5600g2390kcal126.5g228.1g63g264.5g
Annoskoko puolitettuna2800g1195kcal63.3g114.1g31.5g132.3g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621