Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1912g1606kcal21g349.9g7.6g34.4g
Canderel makeutusjauhe797g3059kcal23.1g741.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.8g1.3g44.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 24g169kcal0.1g0g19.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 398g1498kcal0.8g21.1g159.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g159kcal0g39.4g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g398g279kcal8g13.1g20.7g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1553g5330kcal158.3g1087.3g18.6g54.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g25590kcal536.4g4537.6g540.4g182.8g
Valittu annoskoko5600g12795kcal268.2g2268.8g270.2g91.4g
Annoskoko puolitettuna2800g6398kcal134.1g1134.4g135.1g45.7g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917