Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1797g6166kcal183.1g1257.8g21.6g62.9g
Sokeri 32g128kcal0g31.6g0g0g
Leivinjauhe 79g139kcal4.1g29.9g0g0.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2370g631kcal78.2g73.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 948g1190kcal104.3g2.5g85.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl355g3199kcal0g0g355.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g22904kcal739.4g2790.6g925g126.6g
Valittu annoskoko5600g11452kcal369.7g1395.3g462.5g63.3g
Annoskoko puolitettuna2800g5726kcal184.9g697.7g231.3g31.7g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589