Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2403g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.3g2.2g0.8g13.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 96g850kcal0g0g96.1g0g
Kaurahiutale 321g1199kcal46.5g182.7g23.4g32g
Pellavansiemenrouhe,Risetti256g1282kcal63.8g85.4g73.8g72.8g
Mantelilastu (A la meira)200g1202kcal48.1g13.2g108.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2083g7147kcal212.3g1458.1g25g72.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g23658kcal794g3483.2g654.6g383g
Valittu annoskoko5600g11829kcal397g1741.6g327.3g191.5g
Annoskoko puolitettuna2800g5915kcal198.5g870.8g163.7g95.8g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640