Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 75g660kcal0g0g74.7g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Paprika, punainen133g34kcal1.2g6.1g0.5g2.7g
Oregano, kuivattu 2.7g8.1kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Basilika, kuivattu 2.7g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Timjami 2.7g7.5kcal0.2g0.7g0.2g1g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2133g427kcal27.7g64g4.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1333g333kcal17.3g56g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g533g1611kcal101.3g1.1g133.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g533g853kcal11.2g20.3g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g8189kcal330.8g356.6g593.8g24.4g
Valittu annoskoko5600g4094kcal165.4g178.3g296.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna2800g2047kcal82.7g89.2g148.5g6.1g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950