Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton3200g3424kcal739.2g0g48g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1600g2400kcal256g64g128g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)240g1728kcal0g0g192g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g352g1352kcal84.5g0g116.2g0g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Ruohosipuli 168g38kcal2.3g2.9g1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g17886kcal2164g133.8g971.2g8g
Valittu annoskoko5600g8943kcal1082g66.9g485.6g4g
Annoskoko puolitettuna2800g4472kcal541g33.5g242.8g2g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153