Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 802g5817kcal9.5g3.2g651.9g0g
Sokeri 1091g4426kcal0g1089.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1058g1510kcal132.3g3.2g108.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1155g3926kcal28.9g958.4g5.8g23.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g32g3.2kcal0.5g0g0g27.3g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g205kcal0g50.8g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 64g17kcal2.1g2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1283g3977kcal75.7g192.4g320.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g39988kcal504.6g4647.2g2173.8g101.4g
Valittu annoskoko5600g19994kcal252.3g2323.6g1086.9g50.7g
Annoskoko puolitettuna2800g9997kcal126.2g1161.8g543.5g25.4g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047