Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2648g1570kcal259.7g79.4g10.6g0g
Sokeri 450g1827kcal0g449.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai688g2409kcal82.6g488.7g14.5g20.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g212kcal0g52.4g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1747g2493kcal218.4g5.2g179.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g17021kcal1121.4g2150.6g408.4g41.4g
Valittu annoskoko5600g8511kcal560.7g1075.3g204.2g20.7g
Annoskoko puolitettuna2800g4255kcal280.4g537.7g102.1g10.4g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104