Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2738g9395kcal279g1916.6g32.9g95.8g
Voi 496g3595kcal5.9g2g402.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g50g154kcal5.5g29.7g3.5g13.9g
Sokeri 421g1710kcal0g420.8g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 273g389kcal34.1g0.8g27.9g0g
Hiiva 124g92kcal16.3g1.4g0.5g8.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1487g941kcal44.6g71.4g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g32551kcal770.8g4885.4g1039.4g236.4g
Valittu annoskoko5600g16275kcal385.4g2442.7g519.7g118.2g
Annoskoko puolitettuna2800g8138kcal192.7g1221.4g259.9g59.1g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403