Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 1200g4871kcal0g1198.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1560g5616kcal202.8g1092g32.8g54.6g
Kookoshiutale 140g925kcal11.4g9g90.3g22.8g
Hasselpähkinä 260g1674kcal36.7g8.8g158.6g45.5g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)768g3633kcal31.5g468.5g176.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11216g39790kcal797.2g5782.2g1417g246.6g
Valittu annoskoko5608g19895kcal398.6g2891.1g708.5g123.3g
Annoskoko puolitettuna2804g9947kcal199.3g1445.6g354.3g61.7g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316