Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali60g14kcal0.7g2g0.1g1.3g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.7g2.2g0g0g
Paprika, vihre15g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 4.9g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1122g193kcal6.6g29.6g3.4g10g
Valittu annoskoko561g96kcal3.3g14.8g1.7g5g
Annoskoko puolitettuna281g48kcal1.7g7.4g0.9g2.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639