Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g3.4g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Jasmiiniriisi, pirkka31g110kcal2.2g25g0.3g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)94g194kcal14.1g2g14.3g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.6g0.5kcal0g0.2g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.1g2.2kcal0g0.3g0.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)56g45kcal9.3g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Tilli mauste1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1122g746kcal52.8g59.4g32.6g1.6g
Valittu annoskoko561g373kcal26.4g29.7g16.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna281g187kcal13.2g14.9g8.2g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253