Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g156g94kcal2.3g20.3g0.2g1.4g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)125g200kcal23.8g0g11.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sinappi 4.7g6.2kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g94g32kcal0.2g6.7g0.3g1.7g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Persilja31g3.8kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1123g740kcal54.4g68.6g26g12g
Valittu annoskoko561g370kcal27.2g34.3g13g6g
Annoskoko puolitettuna281g185kcal13.6g17.2g6.5g3g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129