Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g15g78kcal0.6g8.9g4.5g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Banaani, kuorittu 125g109kcal1.3g22.9g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1123g2150kcal56g318.8g67.4g15.2g
Valittu annoskoko562g1075kcal28g159.4g33.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna281g538kcal14g79.7g16.9g3.8g
Arvot/100g100g192kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394