Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g75g503kcal0g0g60g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g180g151kcal2g32.9g0.7g3.2g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1123g3166kcal53.2g433g138g17.8g
Valittu annoskoko562g1583kcal26.6g216.5g69g8.9g
Annoskoko puolitettuna281g791kcal13.3g108.3g34.5g4.5g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406