Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 294g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 2208g744kcal15.2g121.4g2.2g30.9g
Mansikka 1237g575kcal6.2g103.9g2.5g23.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1877g7320kcal0g1839.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g17278kcal42.8g4129.4g9.4g108.8g
Valittu annoskoko5616g8639kcal21.4g2064.7g4.7g54.4g
Annoskoko puolitettuna2808g4320kcal10.7g1032.4g2.4g27.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463