Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 482g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 663g2174kcal70g402.3g14.6g65.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g723g2531kcal43.4g549.5g12.3g14.5g
Vesi, vesijohtovesi 1205g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2410g795kcal79.5g118.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)121g663kcal1.2g1.2g72.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g12325kcal388.2g2142.2g198.4g160.2g
Valittu annoskoko5616g6163kcal194.1g1071.1g99.2g80.1g
Annoskoko puolitettuna2808g3081kcal97.1g535.6g49.6g40.1g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336