Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2089g2980kcal261.1g6.3g214.1g0g
Voi 950g6887kcal11.3g3.8g771.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 475g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g712g4358kcal150.3g49.1g397.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g237g24kcal3.6g0g1.4g201.8g
Leivinjauhe 71g125kcal3.7g26.9g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g190kcal0g47g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 114g421kcal21.1g12.5g24.7g34.6g
Vesi, vesijohtovesi 570g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 140g199kcal17.4g0.4g14.3g0g
Voi 64g462kcal0.8g0.3g51.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g48g291kcal10g3.3g26.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.7g
Leivinjauhe 4.7g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.6g28kcal1.4g0.8g1.6g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g31971kcal962.2g310g3007.2g505.6g
Valittu annoskoko5616g15986kcal481.1g155g1503.6g252.8g
Annoskoko puolitettuna2808g7993kcal240.6g77.5g751.8g126.4g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597