Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3608g4546kcal396.8g10.8g324.7g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g842g2273kcal109.4g0g202g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g962g2405kcal182.8g0.3g211.7g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g120g1082kcal0g0g120.3g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g21484kcal1379.4g22.6g1815.2g0g
Valittu annoskoko5616g10742kcal689.7g11.3g907.6g0g
Annoskoko puolitettuna2808g5371kcal344.9g5.7g453.8g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594