Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3485g2821kcal54.7g586.6g1.7g104.6g
Kesäkurpitsa zucchini 2049g370kcal11.5g51.2g8.2g14.3g
Mineraalisuola keskiarvo 21g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy60g529kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g7440kcal132.6g1275.6g140g237.8g
Valittu annoskoko5616g3720kcal66.3g637.8g70g118.9g
Annoskoko puolitettuna2808g1860kcal33.2g318.9g35g59.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773