Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g338g105kcal3.1g24.3g0.5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)150g343kcal28.5g0g25.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g38g98kcal11.3g0.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1110kcal86.8g53.8g63.4g1.2g
Valittu annoskoko563g555kcal43.4g26.9g31.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna281g278kcal21.7g13.5g15.9g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353