Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g241g419kcal42.4g0g27.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g75g54kcal1.9g12.6g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g24g11kcal0.4g1.8g0.3g0.7g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)211g116kcal2.1g8.4g8.4g1.3g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1207kcal94.4g45.8g73.2g4.6g
Valittu annoskoko563g604kcal47.2g22.9g36.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna281g302kcal23.6g11.5g18.3g1.2g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670