Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 112g368kcal11.4g74.6g1.2g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.3g0g11.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g36kcal1g7.1g0.5g1.5g
Amerikan Pekoni filee, HK42g67kcal8.8g0.1g37.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa42g126kcal9.7g0g9.7g0g
Maito, Kevyt112g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1762kcal119.4g175.4g130.4g10.6g
Valittu annoskoko562g881kcal59.7g87.7g65.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna281g441kcal29.9g43.9g32.6g2.7g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094