Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 451g998kcal78.8g0g76.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)17g21kcal0.6g0.7g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Fetajuusto, Valio51g137kcal9.6g0.5g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g2405kcal186.2g3.6g184.4g0g
Valittu annoskoko563g1202kcal93.1g1.8g92.2g0g
Annoskoko puolitettuna281g601kcal46.6g0.9g46.1g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923