Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g750g5027kcal0g0g600.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu680g857kcal74.8g2g61.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1626g5578kcal165.7g1138g19.5g56.9g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g50g182kcal1.8g39.8g1.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1801g1513kcal19.8g329.5g7.2g32.4g
Sokeri 638g2589kcal0g637.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g31668kcal529.4g4330.6g1380g179.2g
Valittu annoskoko5620g15834kcal264.7g2165.3g690g89.6g
Annoskoko puolitettuna2810g7917kcal132.4g1082.7g345g44.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406