Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1000g134kcal16.2g4g3g13g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal4g8.2g0.3g1.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl68g608kcal0g0g67.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle2001g2601kcal130.1g400.2g60g100g
Broileri, rintafilee, nahaton 1501g1608kcal346.7g0g22.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1000g3812kcal88g715.3g13g63g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g17628kcal1170g2255.4g332.6g354.2g
Valittu annoskoko5620g8814kcal585g1127.7g166.3g177.1g
Annoskoko puolitettuna2810g4407kcal292.5g563.9g83.2g88.6g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202