Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1748g2430kcal332.1g0g122.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3496g1224kcal35g227.2g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g8113kcal743.2g488g351g11.8g
Valittu annoskoko5628g4057kcal371.6g244g175.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna2814g2028kcal185.8g122g87.8g3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413