Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g2800g3080kcal644g0g50.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1750g1488kcal17.5g61.3g122.5g0g
Sipuli 700g212kcal8.7g33.6g1.4g11.9g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g315g1380kcal17.3g13.2g139.5g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g12378kcal1379.4g225.4g628g25g
Valittu annoskoko5628g6189kcal689.7g112.7g314g12.5g
Annoskoko puolitettuna2814g3095kcal344.9g56.4g157g6.3g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868