Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g3502g4553kcal595.3g38.5g224.1g0g
Sitruuna 100g1051g378kcal6.3g63g11.6g0g
Lime, kuorittu, annos 50g175g63kcal1.1g3.9g1.9g4.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g112g117kcal8.9g18.3g0.7g2.2g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g53g168kcal0.5g41g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g53kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g10704kcal1228.8g338.2g485.8g20g
Valittu annoskoko5628g5352kcal614.4g169.1g242.9g10g
Annoskoko puolitettuna2814g2676kcal307.2g84.6g121.5g5g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263