Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai234g866kcal11.7g74.9g58.5g4.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Mozzarella light88g140kcal17.6g0.4g7.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow29g53kcal0.2g1.7g5g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g49g10kcal0.3g1.8g0.1g2.9g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl18g94kcal0.9g0.5g9.8g0.8g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g29g85kcal9.7g0g5g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g29g47kcal2.3g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g2625kcal86.4g167.6g180.8g19.2g
Valittu annoskoko564g1312kcal43.2g83.8g90.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna282g656kcal21.6g41.9g45.2g4.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787