Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g233g722kcal5.8g174.6g1.2g17.5g
Maito, Kevyt140g64kcal4.5g6.7g2.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g12g56kcal2.9g3.9g3.4g3.3g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g70g52kcal3.5g8.4g0.3g48.9g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1127g2031kcal35g398.4g35.6g144g
Valittu annoskoko564g1015kcal17.5g199.2g17.8g72g
Annoskoko puolitettuna282g508kcal8.8g99.6g8.9g36g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488