Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 108g70kcal1.7g14.2g0.2g0.9g
Porkkana 46g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%70g119kcal6.9g5.2g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1127g418kcal18.4g45.8g16g4.8g
Valittu annoskoko564g209kcal9.2g22.9g8g2.4g
Annoskoko puolitettuna282g105kcal4.6g11.5g4g1.2g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849