Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta681g1021kcal108.9g27.2g54.5g0g
Kananmuna kuoreton 374g534kcal46.8g1.1g38.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro340g105kcal7.1g14.3g1.7g10.9g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2723g4629kcal544.6g0g272.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.2g4.4g0.2g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1089g829kcal20.5g168.8g2.2g10.9g
Aromisuola (5g)34g19kcal0.2g3.6g0.4g0.7g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g14516kcal1469.4g471.8g741.2g57.6g
Valittu annoskoko5632g7258kcal734.7g235.9g370.6g28.8g
Annoskoko puolitettuna2816g3629kcal367.4g118g185.3g14.4g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284