Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 259g2291kcal0g0g259.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 192g134kcal2.4g21.7g2.4g7.5g
Mustapippuri 63g175kcal6.8g24g2.1g16.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 5118g6579kcal1062g0g255.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g18359kcal2142.4g91.4g1039g48.2g
Valittu annoskoko5632g9179kcal1071.2g45.7g519.5g24.1g
Annoskoko puolitettuna2816g4590kcal535.6g22.9g259.8g12.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197200