Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1061g630kcal104.1g31.8g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 1557g2221kcal194.6g4.7g159.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g991g5943kcal208g65.4g534.9g0g
Juusto, keskiarvo 1415g4952kcal354.2g3.5g392g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 106g343kcal30.8g7.4g21.2g32.5g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g106g64kcal9.6g5.8g0.5g77.5g
Vehnälese 64g145kcal8.5g9.8g2.9g23.9g
Kauralese 191g688kcal34.4g87.1g14.7g33.4g
Leivinjauhe 142g249kcal7.4g53.5g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g30466kcal1903.2g538g2259.8g336g
Valittu annoskoko5632g15233kcal951.6g269g1129.9g168g
Annoskoko puolitettuna2816g7617kcal475.8g134.5g565g84g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129