Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g3994g11783kcal599.1g0g1038.5g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g799g288kcal7.2g49.5g1.6g22.4g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g799g192kcal16g28.8g1.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g24525kcal1244.6g156.6g2083.4g44.8g
Valittu annoskoko5632g12263kcal622.3g78.3g1041.7g22.4g
Annoskoko puolitettuna2816g6131kcal311.2g39.2g520.9g11.2g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624