Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 3985g25663kcal561.9g135.5g2430.8g697.4g
Vesi531g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g266g585kcal12.2g130.2g1.9g106.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g850g2618kcal0g654.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g57731kcal1148.2g1840.6g4865.4g1607.4g
Valittu annoskoko5632g28866kcal574.1g920.3g2432.7g803.7g
Annoskoko puolitettuna2816g14433kcal287.1g460.2g1216.4g401.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195