Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1620g568kcal74.8g31.6g4.9g40.5g
Paprika punainen 612g179kcal5.8g27.5g2.4g11.6g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Tomaatti 1440g328kcal8.1g49.7g4.3g20.2g
Persilja 144g39kcal2g1.6g0.3g11.5g
Basilika, tuore144g58kcal4.5g7.2g1.2g5.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g180g698kcal59.4g0g51.1g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl36g317kcal0g0g36g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Kananmuna 50g(kpl)900g1134kcal99g2.7g81g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl115g162kcal5.4g10.6g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11268g7361kcal539.2g322.6g386.6g196g
Valittu annoskoko5634g3681kcal269.6g161.3g193.3g98g
Annoskoko puolitettuna2817g1840kcal134.8g80.7g96.7g49g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152