Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 400g575kcal64g0g35.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g29g82kcal0.8g15.2g2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton133g213kcal10.7g5.3g17.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g1740kcal151g41g109.8g0g
Valittu annoskoko564g870kcal75.5g20.5g54.9g0g
Annoskoko puolitettuna282g435kcal37.8g10.3g27.5g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484