Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)128g447kcal19.1g85.5g3.2g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g60g66kcal8.8g0.6g3g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g87g348kcal20g0g28.7g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss60g32kcal3.4g3.2g0.3g1.9g
Maissi jyvät 60g86kcal1.7g15.4g1.4g2.2g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g39g12kcal0.7g2.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g2192kcal116.8g226.6g86.4g15.8g
Valittu annoskoko564g1096kcal58.4g113.3g43.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna282g548kcal29.2g56.7g21.6g4g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741