Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)234g259kcal28.7g4.4g13.8g1.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 117g89kcal2.2g18g0.2g1.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 47g16kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g783kcal64.6g59.4g28.8g12.2g
Valittu annoskoko564g392kcal32.3g29.7g14.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna282g196kcal16.2g14.9g7.2g3.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201