Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 33g76kcal1.7g5.8g4.7g1.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 33g66kcal0.5g0.6g6.7g1.5g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 220g755kcal22.4g154g2.6g7.7g
Kauralese 33g120kcal6g15.2g2.6g5.8g
Vehnälese 13g30kcal1.8g2.1g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g2395kcal64.8g371.4g61g43.8g
Valittu annoskoko564g1198kcal32.4g185.7g30.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna282g599kcal16.2g92.9g15.3g11g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369