Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi150g208kcal28.2g0g10.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)150g38kcal1.5g8.3g0g2.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)19g81kcal1g12g3.2g0.2g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys5.6g21kcal0g5.1g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow31g113kcal4.3g21.9g1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g931kcal70.6g96.6g29.4g7.4g
Valittu annoskoko564g466kcal35.3g48.3g14.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna282g233kcal17.7g24.2g7.4g1.9g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142