Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 258g570kcal45.1g0g43.8g0g
Kuohukerma (Ingman)187g636kcal4.1g5.8g65.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto94g262kcal17.8g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g3034kcal134.8g13.6g269.2g0.8g
Valittu annoskoko565g1517kcal67.4g6.8g134.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna282g759kcal33.7g3.4g67.3g0.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296