Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g384g603kcal83.7g0g27.3g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 640g352kcal10.2g84.4g1.1g5.4g
Sieni tatti, hapero 64g18kcal1.2g1.9g0.3g1.2g
Maustepippuri, annos 1g6.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk32g13kcal0.5g2.4g0g1.6g
Vesi3841g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali192g41kcal2.3g6.5g0.4g4g
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.4g1.3kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g16g27kcal2.8g3.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g2734kcal209.8g251.8g99.4g48g
Valittu annoskoko5640g1367kcal104.9g125.9g49.7g24g
Annoskoko puolitettuna2820g684kcal52.5g63g24.9g12g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936