Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 2600g3044kcal449.3g0g137.8g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Kananmuna 50g(kpl)640g806kcal70.4g1.9g57.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1200g4261kcal22.6g31.8g456g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g400g3600kcal0g0g400g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g25250kcal1141.6g424.6g2109.4g41.6g
Valittu annoskoko5640g12625kcal570.8g212.3g1054.7g20.8g
Annoskoko puolitettuna2820g6313kcal285.4g106.2g527.4g10.4g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095