Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1569g1725kcal360.8g0g28.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore1001g170kcal6g25g4g7g
Paprika punainen 617g181kcal5.8g27.8g2.5g11.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g584g164kcal3.5g34.7g1.2g14.6g
Sipuli (kuorittu)384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g668g167kcal8.7g28g1.3g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli668g2336kcal73.4g493.9g8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)17g43kcal0.4g1.5g4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl33g25kcal1.3g2.7g1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g100g901kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g11632kcal929.8g1264g302.2g79.6g
Valittu annoskoko5640g5816kcal464.9g632g151.1g39.8g
Annoskoko puolitettuna2820g2908kcal232.5g316g75.6g19.9g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832