Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)960g3360kcal122.9g669.1g18.2g30.7g
Tonnikala öljyssä 1080g2050kcal292.9g0g97.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1080g302kcal11.9g51.8g4.3g32.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1200g300kcal15.6g50.4g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g300g870kcal99g3.9g51g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g17401kcal1106.4g1631g709.6g154.8g
Valittu annoskoko5640g8701kcal553.2g815.5g354.8g77.4g
Annoskoko puolitettuna2820g4350kcal276.6g407.8g177.4g38.7g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139