Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1402g1948kcal266.3g0g98.1g0g
Porkkana 701g229kcal4.3g39g1.4g17.9g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1367g547kcal23.2g112.1g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%701g1192kcal48.4g9.8g105.1g14g
Tomaatti, tuore701g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11284g8370kcal703.4g415.4g417.8g97.6g
Valittu annoskoko5642g4185kcal351.7g207.7g208.9g48.8g
Annoskoko puolitettuna2821g2093kcal175.9g103.9g104.5g24.4g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475