Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g281g67kcal3.4g11.5g0.6g3.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 94g129kcal17.6g0g6.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g31g116kcal2.7g23.7g1.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g6.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.2g4kcal0.2g0g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)62g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1083kcal52.4g74.8g66g9g
Valittu annoskoko565g542kcal26.2g37.4g33g4.5g
Annoskoko puolitettuna282g271kcal13.1g18.7g16.5g2.3g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199